Op de helft.. 

Vorige week zaterdag vertrokken we naar onze vakantiebestemming, aanstaande vrijdagnacht gaan we weer terug naar huis. We zijn dus zo’n beetje op de helft en ik vond een update wel op z’n plaats.

De eerste helft van de vakantie is goed verlopen. We hebben al aardig wat gezien en ik heb al veel mooie foto’s gemaakt (denk ik, ik heb ze nog niet uitgebreid teruggekeken). Het ging ook aardig met het missen van mijn vriend en ik vermaakte me wel hier. Vandaag kwam ik echter toch in een behoorlijke dip terecht.

We waren onderweg naar wat een leuk stadje zou zijn, dat was 1 uur en 3 kwartier rijden (alles is ver van onze plek hier, is gebleken). Omdat we elke keer vrij veel moeten rijden, ben ik het nu behoorlijk zat. Het enige wat ik steeds doe in de auto is lezen, waar ik gek op ben, maar op een zeker moment gingen mijn ogen (en hoofd)  pijn doen dus ging dat niet meer.
Eenmaal aangekomen bij die stad bleek het wel leuk, maar we waren vrij snel uitgekeken. Daar nog even gezeten bij een klein tentje, waar ik alleen water dronk en niets at want ik had echt nergens zin in. Ik had een heel naar gevoel in mijn buik. Dat kon er ook nog wel bij..

Dan ook nog eens dat ik mijn vriend heel erg miste. Het ging eerder nog wel, maar nu ben ik het echt wel een beetje zat. Ik wil gewoon terug naar huis, naar hem.

Het weer valt ook nogal tegen, dat maakt het allemaal niet beter. Denk je op zomervakantie te gaan, loop je de hele tijd in een lange broek, dichte schoenen en jas want het wordt niet warmer dan 19°..
Lekker negatief blogje dit, laten we maar hopen dat het verbetert en/of de komende dagen snel voorbij zijn en ik weer veilig thuis ben.

2 thoughts on “Op de helft.. 

  1. Jammer dat het nu zo gaat tegenzitten. Wat natuurlijk best logisch is als alles even bij elkaar komt! Hopelijk is het maar van korte duur en kan je nog even genieten van dat laatste weekje! Voor je het weet ben je immers alweer thuis 😉 Xoxo

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s